NAJČEŠĆA PITANJA

Pogledajte listu odgovora na najčešća pitanja koja dobijamo

NAJČEŠĆA PITANJA

Naša baza podataka je provjerena telefonskim putem. Trenutno radimo provjeru informacija na terenu. Mi se zalažemo da sve informacije na portalu budu redovno ažurirane i 100% tačne.

Portal apoteke.me je usko specijalizovan portal, sa preciznim i provjerenim informacijama o svim apotekama u Crnoj Gori. Naš biznis plan podrazumijeva ostvarivanje liderske pozicije na polju prezentacije apoteka i farmaceutske industrije u Crnoj Gori. Oglašavanjem na portalu apoteke.me bićete prisutni na “crnogorskom Google-u” za prezentaciju apoteka.

Oglašavanjem na apoteke.me ućićete u oglasnu bazu koja će biti promovisana u svim medijima u Crnoj Gori, kao i na portal koji će se vrlo agresivno promovisati u marketinškim kampanjama na domćem tržižtu. Benefiti koje možete da očekujete ogledaju se u velikom broju posjeta portalu apotekecrnagora.me, a s time i u određenom broju telefonskih poziva koje možete da očekujete. Preko našeg portala možete da tražite i regrutujete zaposlene. Takođe, zahvaljujući portalu možete lako da uporedite cijene ljekova u apotekama u Crnoj Gori.