APOTEKE CRNA GORA | O NAMA

100% provjerena i pouzdana baza podataka. Sa nama ste potpuno sigurni u kvalitet informacija koje pružamo.

Studio 77 Podgorica

Web dizajn, Internet marketing, biznis konsalting i grafički dizajn

+

Apotekecrnagora.me je portal čiji je fokus pružanje 100% provjerenih informacija o apotekama u Crnoj Gori. Nastao je kao rezultat tržišne potrebe za jedinstvenom i tačnom bazom podataka.

Apotekecrnagora.me je oglasni portal koji je kreirala agencija Studio 77+ iz Beograda. Studio 77+ je privatna agencija koja od svog osnivanja bazira svoje poslovanje na kvalitetnim uslugama. Po osnivanju, aktivnosti agencije bile su usmjerene na Internet marketing, ali vremenom, Studio 77 se razvio u kompaniju sa lepezom usluga koje uključuju kreiranje informativnih portala, biznis konsalting, konsalting u ugostiteljstvu, razvoj web aplikacija, razvoj B2B i B2C aplikacija, grafički dizajn itd.

Agencija Studio 77 + je radila sa velikim brojem renomiranih kompanija, brendova i njihovih partnera. Kao prva lokalna marketinška agencija koja je definisala i primenjivala principe Internet brendinga, Studio 77  se posvetio rastu i razvoju “onlajna” i “oflajna” biznisa svojih poslovnih partnera. Integrisanjem kreativne strategije i moderne informacione tehnologije Studio 77  je u značajnoj mjeri unaprijedio biznis svojih partnera i klijenata.

Više od deset godina Studio 77 primjenjuje svoje znanje i iskustvo kako bi unaprijedio biznis svojih poslovnih partnera, povećao njihov promet i profit.