Apoteka Angelica

Apoteka „Angelica” osnovana je 2009. godine sa namjerom da zaokruži ponudu koju DOO „Osmi red –D” nudi. Ime je dobila po biljci Angelica archangelica, koja je zbog izuzetnih ljekovitih svojstava, u narodu poznata kao „anđeoski korijen”.

Apoteka je otvorenog tipa, sa više slobodnog prostora pa otuda i enterijer rađen po uzoru na nekadašnje apoteke, sa zatvorenim drvenim vitrinama, gdje se lijek ne vidi, ali gdje se osjeća miris biljaka i magistralnih preparata.
Pored toga što u apoteci „Angelica“ može da se dobije lijek, čaj, medicinsko sredstvo, pacijent može da predahne ili dobije savjet od farmaceuta. Za one koji iz različitih razloga ne mogu da dođu u apoteku, postoji mogućnost dostave lijeka na kućnu adresu.

Kolektiv apoteke čine farmaceuti i farmaceutski tehničari, koji kontinuirano prate trendove i rade na unapređenju svojih znanja i vještina, a u cilju pružanja najbolje farmaceutske zdravstvene zaštite, njege i prevencije.

Apoteka „Angelica” ima stalnu podršku kolega servisera i ostalog stručnog osoblja iz DOO „Osmi red – D” koji će zainteresovanim licima omogućiti dodatnu edukaciju za aparate čiji smo mi ovlašćeni zastupnici.

U cilju pružanja kompletne farmaceutske zdravstvene zaštite, a prateći potrebe i interesovanja pacijenata, „Angelica” organizuje različite događaje, od predstavljanja novih proizvoda, edukacija, do različitih akcija i sniženja na određene proizvode iz asortimana.

Asortiman naših proizvoda odlikuje sveobuhvatnost i prilagodljivost zahtjevima tržišta i potrebama pacijenata. Posjedujemo veliki izbor, kako domaćih, tako i inostranih ljekova i pomoćnih ljekovitih sredstava. Ponosni smo na inovativne evropske brendove iz dječijeg programa: Medela, Suavinex, Nutriben i veliki izbor proizvoda iz njihovog asortimana koje možete naći u našoj apoteci. Apoteka ima kompletnu ponudu proizvođača Paul Hartmann koja obuhvata: dijagnostičke aparate, program za zbinjavanje rana, zavojni materijal i proizvode za inkontinenciju, a novine u paleti dijetetskih suplementa i proizvoda bez glutena dolaze nam od italijanskih renomiranih proizvođača Specchiasol i Gianluca Mech.

Sigurnost, povjerenje i zadovoljstvo pacijenata uvijek je na prvom mjestu stručnom i ljubaznom osoblju apoteke „Angelica”.

Zimsko radno vrijeme: pon-pet 07:30-21:00; sub 07:30-21:00; ned ne radimo.
Ljetnje radno vrijeme: pon-pet 07:30-21:00; sub 07:30-21:00; ned ne radimo.

Kontakt

 • Radosava Burića 33, Podgorica
 • +382 20 672 302, +382 69 338 075
 • apoteka.angelika@osmired.me
 • Ne postoji web sajt

Radno vrijeme

 • Ponedeljak:
  07:30-21:00
 • Utorak:
  07:30-21:00
 • Sreda:
  07:30-21:00
 • Četvrtak:
  07:30-21:00
 • Petak:
  07:30-21:00
 • Subota:
  07:30-21:00
 • Nedelja:
  Ne radimo

Komentari

Nema komentara

Ostavite odgovor